Porvoon Kalatalo – Tietoa Meistä

Tietoa meistä

Porvoon Kalatalo on kaloihin ja äyriäisiin erikoistunut liike lähellä Porvoon keskustaa. Tarjoamme laajaa valikoimaa ja hyvää palvelua rakkaudesta ruoanlaittoon ja kalaruokiin. Tarjotaksemme asiakkaillemme aidosti uusia makuelämyksiä, otamme säännöllisesti uusia tuotteita valikoimaamme sekä kehitämme omia ainutlaatuisia tuotteita joita ei ole saatavilla muualla. Meiltä saat korkealaatuista paikallista kalaa mutta myös äyriäisiä sekä muita erilaisia erikoistuotteita. Olemme myös ylpeitä kahvilastamme jossa voit ostosten jälkeen, tai niitä ennen, rentoutua hetken ja nauttia esimerkiksi kahvista herkullisen lohi- tai katkarapuvoileivän kanssa.

Ruoka on yksi yhdessäolon muoto, se voi olla myös nautinto. Me haluamme panostaa ensiluokkaisten raaka aineiden lisäksi myös ruoan valmistukseen. Haluamme jakaa asiakkaillemme vinkkejä, reseptejä, elämyksiä. Suomi on meren ympäröimä sekä tuhansien järvien maa. Meillä on aarreaitta vieressämme. Porvoon Kalatalo haluaa tuoda pöytääsi läheltäsi tuotua ruokaa.

Makujen yhdistely, tuotteiden kehittely. Nämä ovat sydäntämme lähellä. Inspiroidumme uuden kehittämisestä ja kehitystyömme tuloksien jakamisesta asiakkaillemme. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja iltoja joissa vierailijoina olette te, asiakkaamme sekä maamme huippuluokan kokkeja. Konkreettisia elämyksiä. Ihanaa ruokaa.

Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi nauttimaan korkealaatuisesta tarjonnastamme ja erinomaisesta palvelusta Porvoon Mestarintiellä.

Henkilökunta

Tommy Lindström

tommy_560

Myymäläpäällikkö. Suosikkituote: kotimainen rapu

Marina Eskman

leidi1_560

Kahvilanhoitaja / Kassa. Suosikkituote: jättiravunpyrstöt

Rasmus Ek

rasmus. nätsida

Kalakauppias. Suosikkituote: tonnikala.

Timo Kilpeläinen

timppa nätsida

Kalakauppias. Suosikkituote: graavilohi.

 

 

Sandra Ek

sandra nätsida

Kalakauppias. Suosikkituote: kylmäsavulohi

 

Amanda Ek

amanda nätsida

Markkinointivastaava. Suosikkituote: nieriä.