Borgå Fiskhus – Om Oss

Om Oss

Borgå Fiskhus är en specialaffär nära Borgå centrum som specialiserar sig på fisk och skaldjur. Vi bjuder på ett brett sortiment och god betjäning på båda inhemska språken. Vi tar hela tiden in nya produkter och utvecklar dessutom egna så att vi alltid kan erbjuda våra kunder genuint nya matupplevelser. Från oss får du lokalt fångad fisk av hög kvalité men också massor av olika specialprodukter, bland annat skaldjur av olika slag. I vårt kafé kan du dessutom sätta ner dig en stund och njuta av våra specialsmörgåsar, t.ex. med lax eller räkor.

Mat ger oss en orsak till att umgås med varandra, men ger också njutning. Vi vill satsa på matlagning med förstaklassiga ingredienser. Vi vill dela med oss med våra kunder tips, recept och upplevelser. Vi i Finland har havet nära oss och dessutom är Finland förstås de tusen sjöars land. Vi har alltså skattkammaren alldeles bredvid oss. Vi på Borgå Fiskhus vill erbjuda dig möjligheten att få förstaklassig, lokalt producerad mat på ditt matbord.

Att kombinera smaker och komma på med nya produkter är nära vårt hjärta. Att få jobba på nya produkter åt våra kunder inspirerar oss. Vi ordnar också olika slags evenemang och temakvällar där våra kunder får träffa och lära sig från några av Finlands bästa kockar. Med andra ord, konkreta upplevelser med läcker mat.

Vi hälsar er välkomna till Mästarvägen i Borgå och hoppas ni njuter av vårt högklassiga sortiment och vår utmärkta service.

Personal

Tommy Lindström

tommy_560

Butikansvarig. Favoritprodukt: Inhemska kräftor.

Marina Eskman

leidi1_560

Kassa ansvarig. Favoritprodukt: Jätteräkstjärtar.

Rasmus Ek

rasmus. nätsida

Fisk köpman. Favoritprodukt: Tonfisk.

 

Timo Kilpeläinen

timppa nätsida

Fisk köpman. Favoritprodukt: Gravad lax.

 

 

Sandra Ek

sandra nätsida

Fisk köpman. Favoritprodukt: Kallrökt lax.

Amanda Ek

amanda nätsida

Marknadsföringsansvarig. Favoritprodukt: Röding.