Mestarikokki Michael Björklund vierailee Porvoon Kalatalossa

Hyviä uutisia kaikille ruuanlaiton ystäville: alan kansainväliseen huippuun kuuluva Michael ”Micke” Björklund vierailee Porvoossa 3.-4.4. Vierailun isäntinä toimivat viime syksynä ovensa avannut Porvoon Kalatalo, jo vuosia toiminut suosittu Lihapuoti Herek sekä viihtyisä ravintola Rafael´s Steakhouse & Bar.

Michael Björklund on valittu vuoden kokiksi sekä Suomessa että Ruotsissa, ja hänet tunnetaan mm. suositusta TV-ohjelmasta Strömsö. Björklund on myös saavuttanut kansainvälistä huomiota mm. sijoittumalla viidenneksi kokkien MM-kilpailuissa Bocuse d’Or. Smakbyn, Ahvenanmaalla, on hänen vetämä elämyskeskus.

Porvoon Kalatalon konsepti perustuu korkeaan laatuun, lähiruokaan ja erinomaiseen palveluun. Tämän lisäksi meillä on kuitenkin vielä yksi tärkeä päämärä: haluamme tarjota asiakkaillemme uusia elämyksiä ruoanlaiton parissa. Toivomme, että Michael Björklundin vierailu antaa ystävillemme hyvien vinkkien lisäksi inspiraatiota keittiöön.

Michael Björklund vierailee Porvoon Kalatalossa 3.4.2014.

Björklund tulee olemaan paikalla Porvoon Kalatalossa torstaina 3.4 klo 13 – 17 ja Herekissä seuraavana päivänä 4.4 klo 11.00 – 15.30. Näinä aikoina vieraille annetaan mahdollisuus tutustua sekä mestarikokkiin että hänen ruoanlaittoon. Björklundin ravintolataitoihin pääsee tutustumaan parhaiten torstaina 3.4, eli samana päivänä kun Björklund vierailee Porvoon Kalatalossa. Björklund järjestää nimittäin Porvoon Rafael’s Steakhouse & Barissa illalliset, joihin on lippuja myytävänä Porvoon Kalatalossa, Lihapuoti Herekissä sekä Rafael´sissä.

Tervetuloa!