Blogi avattu!

Tervetuloa Porvoon Kalatalon blogiin! Kuten varmasti huomaatte niin olemme uudistettujen kotisivujemme yhteydessä aloittaneet blogin. Täällä kerromme mm. Porvoon Kalatalon tulevista ja menneistä tapahtumista, annamme kalareseptejä ja jaamme muuta mielenkiintoista tietoa asiakkaillamme ja lukijoillemme.

Paljon on tapahtunut siitä kun avasimme ovemme joulukuun puolessavälissä. Kiirettä on pitänyt, niin sanotusti. Mutta se on ollut kaiken vaivan arvoista. Olemme hyvin otettuja kaikesta positiivisesta palautteesta jota olemme saaneet niin kaupassa kuin Facebookin kautta. Suuri kiitos teille kaikille!

Kuten sanottu, paljon on ehtinyt tapahtua. Helmikuussa järjestimme mm. ensimmäisen teema-iltamme. Tässä tilaisuudessa asiakkaamme saivat nähdä kuinka madetta ja kuhaa käsitellään, syödä kahta ruokalajia (mm. tilaisuudessa valmistamaamme madekeittoa) ja tietenkin seurustella toistensa kanssa hyvässä hengessä. Teema-ilta oli menestys, ja onkin sovittu että vastaavia tapahtumia järjestetään myöhemmin keväällä, mutta tarkempi ajankohta on vielä auki.

Kotisivujamme päivitetään jatkossa tasaisin väliajoin, mutta jos ette halua jäädä paitsi tulevista tapahtumista, alennuksista tai erikoistuotteista, kannattaa tykätä meistä Facebookissa. Facebookissa järjestämme sitä paitsi silloin tällöin kilpailuja. Ensimmäinen voittajamme sai kaksi vapaavalintaista kahvilatuotetta sekä juomaa kahvilastamme. Seuraavasta palkinnosta ei ole vielä päätetty, mutta luvassa on takuulla jotain hyvää.

Tässä kaikki tältä kertaa, nähdään Kalatalossa!